torstai 26. huhtikuuta 2018

Kuulumisia.

Kuukausi vaihtuu pian ja ajattelin kirjoitella kuulumisia tältä kuukaudelta.

Huhtikuussa meillä on tapahtunut melko paljon. Olen ollut töissä monena päivänä, olen myös opiskellut. Lisäksi olen miettinyt mitä kirjoitan kun ajatuksia on miljoona, mutta sanojen löytäminen vaatii aikaa, koska mun elämä täällä kolmen muksun ja vaimon kanssa on melko hektistä.
Me ollaan juteltu. Sinin kanssa. Lasten kansaa. Luettu, leikitty. Ulkoiltu ja aloitettu pyöräilykausi lasten potkupyöräilyllä. Lisäksi ollaan katsottu aivan luvattoman monta elokuvaa sekä otettu käyttöön Bookbeat sovellus, jonka avulla iltasatu tulee joka ilta kuunneltua ilman erillistä kirjan etsimistä.
Meillä ollaan kiinnostuttu kirjoittamaan omaa nimeä ja paljon sittenkin. Senna sana piirtyy paperille monta kertaa viikossa pikkuisten käsien suurella vaivalla kirjoittamana. Lisäksi Nilo on hokannut piirrustustaitonsa, kun käsi vihdoinkin toimii silmien kanssa yhteispelillä. Eliel on alkanut jokellella, paljon. Aamu alkaa guu, höy, yy, öö äyyy äänteillä joita hoetaan koko päivä erilaisilla äänenpainoilla ja huudahduksilla. Lisäksi Elielin hymy on muuttunut entistä leveämmäksi ja valloittavammaksi sen myötä kun poika on oppinut tunnistamaan kasvoja. Levein hymy on tarkoitettu tissille ja sisaruksille :D
Meiltä on lähtenyt joesta jäät. Kovalla rytinällä sen jälkeen kun jääpato murtui. Ensin tosin vesi joesta nousi useamman metrin takapihan puolelle.

Kaiken kaikkiaan meille kuuluu siis hyvää. Seuraavaan viikkoon on suunnitteilla pihan laittoa, puuhommaa ja vappudiscoilua.♡
Ihanaa huhtikuun loppua kaikille jotka jaksaa postauksia vielä lukea ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti